BELL ONS 070 327 9698
moped
Afhalen / Bezorgen

"Vriendelijke medewerkster Kim die belt als ze meer info wilt betreft een speciale wens met een broodje als je deze zelf verkeerd hebt omschreven." Richard Wensink
"Bestel regelmatig. Is altijd goed. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Fijne service en vlotte bezorging." W van den Broek
"Stokbroodje Filet American is een aanrader!" Djaylano Houdink

Ambachtelijk

Bereide broodjes

m

Welkom bij ‘t Afbakkertje, uw lokale broodjesspecialist in Leidschendam, waar we met trots een mix van traditionele smaken en moderne twist serveren. Ons verhaal begint met een eenvoudige passie: het creëren van de perfecte broodjeservaring voor onze klanten. We zijn meer dan alleen een broodjeszaak; wij zijn een gemeenschap, een plek waar elke klant zich thuis voelt en geniet van heerlijke, met zorg bereide broodjes en gebak.

Van Lokale Favoriet tot Culinaire Bestemming

Onze reis begon als een bescheiden broodjeszaak in het hart van Leidschendam. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een geliefde culinaire bestemming. Onze toewijding aan kwaliteit en service heeft ons geholpen een trouwe klantenkring op te bouwen. Bij ‘t Afbakkertje combineren we traditionele recepten met een vleugje innovatie, wat elk bezoek aan onze zaak tot een unieke ervaring maakt.

Verse Ingrediënten, Authentieke Smaken

De filosofie van ‘t Afbakkertje is eenvoudig: gebruik maken van verse, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten om heerlijke broodjes te creëren. Wij geloven dat het geheim van een geweldig broodje in de details zit – van het zorgvuldig selecteren van onze ingrediënten tot het met liefde bereiden van elke bestelling. Ons doel is om niet alleen te voeden, maar ook om te verrukken, elke dag weer.

Innovatie en Gemeenschap

Terwijl we vooruitkijken, blijven we ons inzetten voor innovatie en gemeenschapsopbouw. ‘t Afbakkertje streeft ernaar om de nieuwste culinaire trends te omarmen en tegelijkertijd onze lokale gemeenschap te ondersteunen. We kijken uit naar de toekomst, waar we onze passie voor eten kunnen blijven delen met elke klant die door onze deuren loopt, terwijl we blijven groeien en ons aanbod uitbreiden.